Després de perdre els dos primers partits contra el Cerdanyola i el Vilassar, només té opció de lluitar pels llocs del 5è al 8è

30/04/2016

L’Aleví del Club Patí Congrés no ha tingut sort als dos primers partits de la fase final del Campionat de Catalunya que aquest cap de setmana s’està disputant a Cambrils. Divendres al vespre va debutar amb una derrota per 2-5 contra el Cerdanyola A en el primer partit del grup B i aquest dissabte pel matí ha perdut també per 2-4 contra el Vilassar A en el segon en un duel en el que ha merescut molt més.

Aquestes dues derrotes combinades amb els altres resultats han deixat al Congrés sense opcions de jugar diumenge les semifinals encara que aquest dissabte per la tarda guanyi a l’Igualada A a l’últim partit del seu grup (18.30 h). Si el Congrés guanya o empata contra l’Igualada, diumenge jugarà el partit pel cinquè i el sisè llocs a les 13.30 h. Si perd, ho farà pel setè i el vuitè a les 12.15.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari