Doble ració dels nostres sèniors aquest dissabte

El Nacional Catalana busca la sisena plaça contra el Noia i el Segona Catalana seguir líder contra el Prat

30/04/2016

Els dos equips sèniors del Club Patí Congrés juguen partits importants a casa aquest dissabte per la tarda, el Nacional Catalana contra el Noia Freixenet (17.00 h) i el Segona Catalana contra el CH Prat (18.45 h).

El partit del Nacional Catalana contra el Noia, inclòs al programa oficial de les Festes de Primavera de la Sagrera, és important en la lluita per la sisena plaça, que és precisament la que ocupa l’equip de Sant Sadurní amb dos punts d’avantatge sobre el Congrés. I el del Segona Catalana, per la seva banda, permetrà a l’equip mantenir-se líder i a un pas de l’ascens a Primera Catalana en cas de victòria sobre el Prat.

Aquí us recordem la graella de partits d’aquest cap de setmana, dels que ja s’han jugat el Veterans A-Sant Celoni A (3-3), el Sant Celoni B-Veterans B (4-4), Benjamí Consell-Escolapis Sarrià (3-5) i el partit entre l’Iniciació B i l’Escola del Consell.

I us recordem també que el nostre Aleví A està jugant la fase final del Campionat de Catalunya a Cambrils, on ha perdut els dos primers partits contra el Cerdanyola A (2-5) i el Vilassar A (2-4) i aquest dissabte a les 18.30 juga el tercer contra l’Igualada A.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023