La marea groga del CP Congrés, amb l’Aleví A

L’equip juga de divendres a diumenge el Campionat de Catalunya de la categoria a Cambrils

28/04/2016

La marea groga del Club Patí Congrés viurà aquest proper cap de setmana a Cambrils la seva primera mobilització important de la temporada. Allà, al Pavelló Municipal d’aquesta població del Baix Camp, l’Aleví A del nostre club hi tindrà una cita important amb el Campionat de Catalunya de la categoria.

El nostre equip, que ha quedat enquadrat al grup B, debutarà divendres dia 29 contra el Cerdanyola A (19.45 h) i dissabte dia 30 jugarà contra el Vilassar A (11.30 h) i contra l’Igualada A (18.30 h). La posició final del grup determinarà els horaris de diumenge dia 1 de maig en funció de si acaba entre els dos primers i juga les semifinals per lluitar per les medalles o ho fa per les places 5a a la 8a si és tercer o quart.

L’equip, dirigit per Ferran Cussó i format per Arnau i Roger Ventura, Hugo Fernández, Biel Perpinyà, Pau Alcázar, Arnau Layunta i David Campàs, amb el reforç de tres benjamins, ens ha demanat a tots el nostre suport. No els deixem sols!

1, 2, 3… Congrés!!!  #lanostraforçaAquí teniu un enllaç amb els horaris del campionat:

HORARIS XXXIV CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023