Dues experiències inoblidables al Club Patí Congrés

La festa Música amb Patins i els partits internacionals contra el Villejuif francès, un altre rotund èxit del club

25/04/2016

La festa Música amb Patins i tres partits amistosos contra l’US Villejuif francès van omplir d’activitat les nostres instal·lacions de l’Escola Pegaso aquest passat diumenge, 24 d’abril.

Pel matí, el Club Patí Congrés i l’AMPA de l’Escola Pegaso van organitzar conjuntament la festa Música amb Patins, inclosa al programa oficial de les Festes de Primavera de la Sagrera, que va tenir un rotund èxit de participació. Des de les 11 del matí fins passades les dues, uns quants entrenadors i monitors de la secció d’hoquei del club, sota la coordinació de Víctor Cruz, van organitzar diverses activitats amb patins per als més menuts mentre els grans participaven a classes de zumba i els tabalers A Toc de Pegàs ho amenitzaven tot amb la seva enganxosa música. Un pica-pica conjunt abans de dinar va posar fi a un matí de germanor molt divertit.

I l’activitat va continuar per la tarda, ara amb els més grans, amb la visita del US Villejuif francès, un club d’hoquei dels voltants de París que va acabar la seva estada a Catalunya jugant tres amistosos de categoria infantil, juvenil i júnior contra tres equips del nostre club formats per jugadors alevins, infantils, juvenils i algun sènior barrejats, sota la direcció tècnica del nostre entrenador Dani Setién. L’experiència internacional va ser molt positiva i enriquidora per a tots, i tant els nostres jugadors com els nostres convidats van poder gaudir-la al màxim.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023