El CP Congrés participa a la campanya contra la violència a l’esport

En els partis que aquest dissabte s’han jugat a casa els equips s’han fotografiat amb una pancarta alusiva al tema

23/04/2016Aquest dissabte, el Club Patí Congrés ha participat a la campanya #BonComportament amb tots #contraviolenciaesport del Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge mostrant una pancarta amb l’eslògan ‘No a la violència a l’esport, OK?’ en els tres partits que s’han jugat a casa: el Benjamí B contra el CH Mollet, el Prebenjamí B contra el CH Corbera i l’Aleví C contra el Jesús, Maria i Josep.

La pancarta és una de les quatre distribuïdes entre els clubs catalans que cada cap de setmana viatgen a una pista diferent de Catalunya per a ser mostrades conjuntament pels dos equips i l’àrbitre dels partits. En acabar l’últim partit, la pancarta ha estat lliurada al Jesús, Maria i Josep aleví, que la mostrarà la propera jornada a la seva pista.

Per a fomentar aquest bon comportament, el Comitè Català d’Hoquei Patins ha editat un codi de bona conducta que us enllacem a continuació i que convé llegir amb deteniment.

Codi Bona Conducta CCdHP.pdf

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023