El Benjamí A, tercer equip de la base classificat per la fase final de la seva categoria

El Segona Catalana guanya a Mollet i(3-5) i segueix líder del seu grup

23/04/2016Després del Prebenjamí A (el primer en aconseguir-ho a principis de mes) i l’Aleví A (que ho va assolir la setmana passada), el Benjamí A del Club Patí Congrés s’ha convertit aquest divendres en el tercer equip de la nostra entitat en classificar-se per a la fase final de la seva categoria.

En concret, el Benjamí A ha guanyat per 1-6 a la pista del SEK Catalunya a l’última jornada del grup P2 del Campionat Territorial de Barcelona i s’ha assegurat el tercer lloc i la classificació per a la fase final que tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès els propers 7 i 8 de maig. D’aquesta manera, l’equip que entrena Oriol Palomeras és el tercer del club en assolir-ho aquesta temporada després del Prebenjamí A, que el 4 i 5 de juny també jugarà el Campionat Territorial de Barcelona de la seva categoria a Sant Hipòlit de Voltregà, i l’Aleví A, que del 29 d’abril a l’1 de maig disputarà el Campionat de Catalunya a Cambrils.

L’altra bona notícia d’aquest divendres ha estat el triomf del sènior de Segona Catalana a la pista del Mollet (3-5), amb la que l’equip de Dani Setién consolida el liderat del grup A i dona un altre pas cap a l’ascens de categoria, del que només el separen dues victòries. Els Veterans B, en canvi, han perdut a casa per 3-4 contra el Canet i han cedit momentàneament el liderat de la Lliga Catalana B, que ha passat a mans del seu rival amb un partit jugat més.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023