Importants partits del Segona Catalana, els Veterans B i el Benjamí A

Tots tres juguen aquest divendres a la recerca dels seus objectius

22/04/2016

Aquest divendres dos equips del Club Patí Congrés juguen partits importants fora i un a casa. D’una banda, el sènior de Segona Catalana visitarà la pista del Mollet (21.45 h) en un partit ajornat de la 24a jornada a la recerca d’una victòria que li permeti seguir líder i mantenir intactes les opcions de l’ascens. El Benjamí A ho farà a la del SEK Catalunya de La Garriga (21.00 h), on intentarà sumar com a mínim el punt que el classificaria matemàticament per la fase final del Campionat Territorial de Barcelona. I els Veterans B jugaran a casa contra el Canet (21.45 h) per a intentar mantenir el liderat de la Lliga Catalana B.

L’equip de Segona Catalana és ara mateix líder amb 62 punts en 24 partits, un per sobre del Ripollet, que en té 61, i en té set d’avantatge sobre el Palau de Plegamans, tercer amb 55 i amb un partit menys. Els dos primers pujaran a Primera Catalana i un dels tres es quedarà sense premi. Al Congrés i al Ripollet els queden per jugar quatre partits i al Palau cinc i el d’aquest divendres a Mollet és important per a seguir mantenint les distàncies amb el Palau de Plegamans. L’empresa, però, no serà fàcil, ja que el Mollet és cinquè a la classificació i al partit d’anada ja va donar la sorpresa guanyant a la Cristina Clota (3-5).

El Benjamí A, per la seva banda, pretén ratificar la decisiva victòria de dissabte passat contra el Voltregà B amb un altre triomf contra el SEK que el convertiria en el tercer equip del club en classificar-se per una fase final aquesta temporada després del Prebenjamí A i l’Aleví A.

I els Veterans B, líders de la Lliga Catalana B amb 43 punts, rebran a casa al Canet, segon amb 41 i un partit més jugat. En aquesta categoria també en pugen dos i el tercer promociona i en aquesta posició estan empatats el GEiEG i el Ripollet amb 39 punts. La victòria contra el Canet, que a la primera volta va guanyar al Congrés, representaria doncs un pas important cap a l’ascens i a l’ambició del club de tenir dos equips de veterans a la màxima categoria la propera temporada.

Aquest és el quadre de partits del cap de setmana, en la que ja se n’han jugat dos: Cuatro Vientos-Veterans A (3-3) i Veterans B-Premià (4-0)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023