Un cap de setmana amb molta força per a tot el Club Patí Congrés

18/04/2016

Els equips del Club Patí Congrés han obtingut 7 victòries i 1 empat en els 18 partits d’aquesta darrera setmana. La millor notícia l’ha donat l’Aleví A, que després d’empatar a casa a l’última jornada contra el Vilanova A s’ha classificat com a segon de grup per la fase final del Campionat de Catalunya que del 29 d’abril a l’1 de maig se celebrarà a Cambrils. El Prebenjamí A, que ja estava classificat per la fase final del Campionat Territorial de Barcelona que el 4 i 5 de juny es farà a Sant Hipòlit de Voltregà, va guanyar a la pista de l’Horta A, segon classificat, i s’ha assegurat per la seva banda el primer lloc del seu grup a manca d’una jornada. Una altra bona notícia la va donar el Benjamí A, que va guanyar el Voltregà B a casa i necessita sumar un punt a la última jornada a la pista del SEK Catalunya per anar també a la fase final del Campionat Territorial que es jugarà el 7 i 8 de maig a Cerdanyola. El Prebenjamí d’Iniciació A, per últim, ja té assegurat el primer lloc del seu grup de la Copa Barcelona i haurà de superar dues eliminatòries per intentar anar a la fase final d’aquesta competició que juguen els equips que no es van classificar pels grups de Preferent. I els que no s’han classificat per finals segueixen aprenent i creixent dia a dia per intentar poder-ho fer també en el futur.

Tampoc no ens oblidem dels nostres sèniors i veterans. El Nacional Catalana, malgrat perdre a Sant Just de falta directa a l’últim segon, segueix setè i en posició de classificar-se per jugar la Copa de la Lliga, el Segona Catalana es manté líder del seu grup en posició d’ascens (en pugen dos), els Veterans A segueixen lluny de les posicions de descens a la Lliga A i els Veterans B també segueixen líders i amb moltes opcions de pujar a la màxima categoria.

I per rematar-ho, socialment estem molt actius i aquest cap de setmana hem participat a la festa #RodaBarcelona de promoció dels esports del patí. Cada dia fem més gran el lema #lanostraforça

1, 2, 3… Congrés!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023