El Club Patí Congrés participa amb èxit a la festa Roda Barcelona

18/04/2016

Organitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA), aquest diumenge 17 d’abril s’ha celebrat a la Vall d’Hebron la festa Roda Barcelona de promoció dels esports de patins de rodes i dels World Roller Games de Barcelona 2019, en la que el nostre club hi ha participat activament.

El Club Patí Congrés ha intervingut en les exhibicions d’hoquei patins i patinatge artístic amb diversos esportistes de la nostra base i alguns dels nostres entrenadors han impartit classes d’iniciació en un ambient festiu. Com a entitat col·laboradora en la festa, el Club Patí Congrés també hi ha tingut un stand informatiu amb la presència de la nostra presidenta, Cristina Clota.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023