Un gran dissabte per a la base del Club Patí Congrés

L’Aleví A es classifica per la fase final del Campionat de Catalunya, el Prebenjamí A s’assegura el primer lloc al de Barcelona i el Benjamí A hi té un peu i mig

17/04/2016

La base del Club Patí Congrés ha viscut un cap de setmana d’emocions que s’han materialitzat amb la classificació de l’Aleví A per a la fase final del Campionat de Catalunya, la victòria clau del Benjamí A que l’acosta a només un punt de les finals del Campionat Territorial de Barcelona i la constatació matemàtica de que el Prebenjamí A entrarà a les de la seva categoria com a primer de grup.

Cronològicament, divendres per la tarda el Prebenjamí A de Víctor Cruz va guanyar per 1-2 a la pista de l’Horta A en un partit ajornat i es va assegurar matemàticament el primer lloc del grup P1 i per tant uns rivals en teoria més assequbles a la fase final que els dies 4 i 5 de juny se celebrarà a Sant Hipòlit de Voltregà. Una fase final a la que, si guanya l’últim partit la propera setmana, arribarà sense haver perdut ni un punt en els 24 que ha jugat aquesta temporada.

Les emocions van pujar de to dissabte pel matí quan l’Aleví A de Ferran Cussó va assolir contra el Vilanova A (4-4) el punt que necessitava per acabar segon del grup P4 i classificar-se així per les finals. Però no va ser gens fàcil perquè el Vilanova, que es va avançar en els primers segons, va ser un gran rival i després de moltes alternatives va entrar a l’últim minut amb avantatge. Una falta directa transformada per Roger Ventura, però, va significar el 4-4 a manca de 50 segons i la classificació per al Campionat de Catalunya que del 29 d’abril a l’1 de maig se celebrarà a Cambrils.

I poc després va ser el Benjamí A d’Oriol Palomeras el que, amb una patida victoria sobre el Voltregà B (1-0), va donar un pas de gegant per estar a la fase final del Campionat Territorial que el 7 i 8 de maig es jugarà a Cerdanyola. Un gol de Jordi Cárdenas a la primera part i la bona actuació de Mikel Ordóñez a la porteria van ser suficients per guanyar el partit i recuperar el tercer lloc del grup P2, que mantindria sumant només un punt a l’última jornada a la pista del SEK Catalunya i també es classificaria per la fase final.

ALTRES RESULTATS

Prebenjamí A-Capellades 3-0
Iniciació A-Arenys de Munt B 3-0
Aleví B-Sabadell 10-7
Benjamí C-CEVOS Nostra Llar, 1-6
Escolapis Sarrià-Benjamí C 12-0 (Ajornat)
Tordera B-Benjamí B 3-1
Mataró B-Prebenjamí B 3-1
Vilassar B- Aleví C 2-0
Vilafranca-Infantil B 8-4
Riudebitlles-JUvenil B 9-1

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023