L’Aleví A, protagonista d’un cap de setmana farcit de partits

Dissabte es juga a casa contra el Vilanova A la classificació per la fase final del Campionat de Catalunya

15/04/2016El que l’Aleví A jugarà aquest dissabte a casa contra el Vilanova A (10.00 h), en el que persegueix la classificació per a la fase final del Campionat de Catalunya, serà el més trascendent d’un cap de setmana farcit d’activitat amb un ampli programa de 19 partits per als equips del Club Patí Congrés, sis a la nostra Pista Coberta Cristina Clota i tretze a fora. El de l’Aleví A serà el segon partit del dia a casa i l’equip dirigit per Ferran Cussó, que ha fet una crida a l’afició per a tenir el seu suport a les graderies, en té prou amb un empat per a assolir el seu objectiu i poder ser un dels vuit equips que del 29 d’abril a l’1 de maig lluiti a Cambrils per a ser campió de Catalunya.

El partit que els Veterans A van perdre dimecres a casa contra el Barça (2-9) va obrir l’activitat competitiva de la setmana i aquest divendres se’n afegiran tres més. El Prebenjamí A, ja classificat per les finals del Campionat Territorial de Barcelona, jugarà un partit ajornat a la pista de l’Horta A, en el que sumant un punt s’assegurarà matemàticament el primer lloc del seu grup, mentre que el Segona Catalana i els Veterans B defensaran els seus liderats a fora contra el Laietà i La Garriga, aquest últim a la pista del SEK.

Dissabte, com és habitual, es jugaran el gruix de partits, entre els que destaquen el que el Benjamí A disputarà a casa contra el Voltregà B amb l’objectiu d’intentar recuperar el tercer lloc en el seu grup de Preferent i el que el Nacional Catalana afrontarà amb baixes a la pista del Sant Just, vuitè en la classificació darrere el nostre equip, a la recerca d’una victòria que li permetria donar un pas decisiu per a poder jugar la Copa de la Lliga.

Aquesta és la graella completa de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023