Un cap de setmana girat pels equips del Club Patí Congrés

Només quatre victòries i dos empats en els quinze partits que han jugat

11/04/2016

Tres derrotes en els tres partits del diumenge del Benjamí A i l’Aleví A a Vilanova i a Caldes en els seus grups de Preferent i la del Juvenil B a Molins de Rei a la Copa Federació, van tancar una desafortunada setmana per als equips del Club Patí Congrés, que només van guanyar quatre dels quinze partits que van jugar i en van empatar dos.

La principal alegria de la setmana la va donar dissabte el sènior de Segona Catalana, que va guanyar al Palau de Plegamans, tercer classificat, i va refermar el seu liderat i les seves aspiracions a l’ascens a Primera Catalana. El Juvenil A, a Preferent contra el SHUM; l’Aleví B a la Copa Federació contra els Jesuïtes de Sarrià i el Prebenjamí d’Iniciació A al Claret són els altres tres equips que van guanyar, mentre que l’Infantil A i el Prebenjamí B van empatar a casa.

Entre els que van perdre, destaca la derrota del Nacional Catalana a casa contra el Caldes, que va posar fi a una ratxa de cinc partits seguits amb resultats positius; la de l’Aleví A a la pista del Caldes A que li va impedir classificar-se matemàticament per a la fase final del Campionat de Catalunya; i la del Benjamí A a la del Vilanova B que li complica molt la classificació pel Campionat Territorial de Barcelona. Però totes tres tenen remei, ja que el primer equip té moltes opcions d’acabar entre els set primers i classificar-se per a la nova Copa de la Lliga, i l’Aleví A i el Benjamí B d’anar a les finals de les seves categories com a segons i tercers de grups, respectivament. 

Aquests són tots els resultats de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023