Resultats dels equips del CP Congrés d’aquesta jornada

03/04/2016

Aquesta jornada, els equips del CP Congrés han obtingut set victòries i set derrotes en catorze partits. Entre els que han guanyat destaca el sènior de Nacional Catalana, que dissabte va sumar el seu cinquè partit seguit sense perdre a l’imposar-se a la pista del Ripoll; el Prebenjamí A, que va superar el Sant Josep de Sant Sadurní A i es va classificar matemàticament per a la fase final; l’Aleví A, que va derrotar el Caldes C i necessita un punt en dos partits per assolir el mateix objectiu; i l’Iniciació A, que es va imposar al Palau de Plegamans B i segueix líder del seu grup de la Copa Territorial de Barcelona. Per altra banda, el sènior de Segona Catalana va refermar el seu liderat del grup A sense jugar gràcies a l’empat del Palau de Plegamans a casa contra l’Arenys de Mar i els Veterans B també segueixen líders del grup B de la Lliga Catalana malgrat perdre el seu partit contra l’Esplugues.
Aquests són tots els resultats de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023