El CP Congrés suma la cinquena jornada consecutiva sense perdre a Nacional Catalana

La victòria per 4-7 a la pista de l’HC Ripoll consolida l’equip a la setena plaça

03/04/2016

Malgrat la baixa de Marc Calvache, el Club Patí Congrés ha allargat aquest dissabte la seva ratxa d’imbatibilitat a Primera Nacional Catalana després de guanyar per 4-7 l’HC Ripoll i sumar la seva cinquena jornada consecutiva sense perdre. La tercera victòria a domicili del Congrés aquesta temporada li ha servit a l’equip dirigit per August de Nòbregas per acostar-se una mica més a l’objectiu de segellar matemàticament la permanència a la màxima categoria de l’hoquei patins català i consolidar la setena plaça de la classificació, ara amb cinc punts d’avantatge sobre el vuitè, que és el Sant Just.

El partit s’ha decidit en els darrers 10 minuts després que els primers 40 fossin molt igualats i amb moltes precaucions defensives per part dels dos equips. El Ripoll, en situació delicada i lluitant per evitar el descens, es va avançar en el marcador als 14 minuts de joc amb un bon gol de Xixo Vilaregut, però el Congrés li va donar la volta en  la recta final de la primera part. En un contracop entre Uri Palomeras i Martí Ferrer l’equip local es va marcar un gol en pròpia porta al minut 20 i al 22 va ser el propi Martí el que va fer l’1-2 amb el que es va arribar al descans.

Només començar la segona part el Ripoll va anotar dos gols consecutius per mitjà d’Albert Sabata i Jeremi Rodríguez que el van tornar a posar per davant (3-2), però Albert Aubets va respondre amb un altre doblet als minuts 33 i 34 abans que Albert Vergés, al 39, assolís l’empat a quatre. Un pal del Ripoll va precedir el 4-5 que Albert Aubets va marcar al minut 40 i tres després era el seu germà Marc el que feia el 4-6. A partir d’aquí a l’equip local, veient que el partit se li escapava, el van trair els nervis i a 3’55” del final Albert Ferrer i Albert Vergés van veure dues blaves per protestar. I amb superioritat numèrica, Martí Ferrer va sentenciar al marcar el definitiu 4-7.

A la propera jornada, que se jugarà el 9 d’abril, el CP Congrés rebrà a la Pista Coberta Cristina Clota el CH Caldes (17.30 h), al que a la primera volta va guanyar a casa seva.

Fitxa tècnica

HC Ripoll, 4 (1 i 3): Pau Franquesa, Albert Sabata (1), Xixo Vilaregut (1), Albert Ferrer, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), Vidal Carlon, Albert Vergés (1) Bernat Escandell i Moi Adam (ps).

CP Congrés, 7 (2 i 5): Àlex López, Marc Aubets (1), Oriol Morell, Oriol Palomeras, Pau Mitjans, Albert Aubets (3), Martí Ferrer (3) i Bernat Montseny (ps)

Gols: 1-0, Xixo Vilaregut, 14’; 1-1 Martí Ferrer, 20’; 1-2, Martí Ferrer, 22’ (descans); 2-2, Albert Sabata, 26’; 3-2, Jeremi Rodríguez, 27’; 3-3, Albert Aubets, 33’; 3-4, Albert Aubets, 34’; 4-4, Albert Vergés, 39’; 4-5, Albert Aubets, 40’; 4-6, Marc Aubets, 43’; 4-7, Marti Ferrer, 48’

Àribtre: Marc Viñals. Targetes blaves a Albert Ferrer i Albert Vergés

EL PREBENJAMÍ A, CLASSIFICAT PER LES FINALS

Pel que respecta a la base, el Prebenjamí A del CP Congrés ha guanyat per 2-1 el Sant Josep de Sant Sadurní A i s’ha classificat matemàticament per a la fase final de la seva categoria a manca de tres partits. L’Aleví A també ha donat un pas de gegant per classificar-se després de guanyar el Caldes C per 5-2, mentre el Benjamí A s’ha complicat en perdre a casa contra el Tordera (3-7) però és tercer i segueix depenent d’ell mateix per ser a la fase final.

Aquests han estat els resultats de la jornada de dissabtePrebenjamí A-Sant Josep de Sant Sadurní A, 2-1
CP Manresa-Prebenjamí B, 0-3
Aleví A-Caldes C, 5-2
Juvenil A-Arenys de Munt B, 2-5
Benjamí C-La Salle Bonanova, 2-11
CP Roda-Aleví C, 3-6
Benjamí A-Tordera A, 3-7
PB Iniciació A-Palau de Plegamans B, 3-1
Aleví B-Santa Perpètua, 1-2
Castellet B-Benjamí B, 4-3

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023