El CP Congrés, a per la cinquena jornada seguida sense perdre a Nacional Catalana

El nostre primer equip sènior visita aquest dissabte la pista d’un sempre difícil Ripoll

01/04/2016

Per primera vegada aquesta temporada, el Club Patí Congrés podria encadenar cinc partits sense conèixer la derrota a la lliga de Primera Nacional Catalana si aquest dissabte puntua a la pista del Ripoll (19.30 h). El Congrés va perdre el seu últim partit el passat 13 de febrer a la pista del Capellades i des de llavors n’ha guanyat tres (a casa contra el Cambrils i contra el Tona i a Olot) i n’ha empatat un (també a casa contra el GEiEG) i opta a allargar la seva ratxa d’imbatibilitat una jornada més.

Malgrat que es tracta d’un equip que lluita per evitar el descens i el Congrés li treu 13 punts i sis llocs a la classificació, el Ripoll, dotzè amb 20 punts en 21 partits, no serà un rival gens fàcil, com ja va demostrar a la primera volta a l’empatar a la Pista Coberta Cristina Clota (3-3). A més, l’equip del Ripollès ve de treure un bon resultat la jornada anterior a la pista del líder Alpicat, on va perdre per un mínim 4-3. En cas de victòria, el Congrés donaria a més un pas de gegant en el seu objectiu de segellar el més aviat possible la permanència a la categoria i per consolidar-se també en la setena posició que ara ocupa.

La jornada d’aquest dissabte inclou onze partits més dels equips del CP Congrés, set a casa i quatre fora. Entre els de casa destaquen els dels tres equips que lluiten per classificar-se per les fases finals de les seves categories: el Prebenjamí A, que és líder invicte del seu grup i rep el Sant Josep de Sant Sadurní (10.00 h) a la recerca de la victòria que el classifiqui matemàticament pel Campionat TBCN; l’Aleví A, que és segon al seu empatat a punts amb el primer, el Caldes A, i juga contra el Caldes C (11.00 h); i el Benjamí A, segon a un punt del Mataró i que a les 15.00 h rep al Tordera, tercer. El Segona Catalana, que és líder del grup A, ha ajornat per la seva part el seu partit a la pista del Mollet.

Aquest és el quadre de partits de la setmana, del que ja se n’han jugat dos: el dels veterans B, que dimecres va perdre contra l’Esplugues per 5-4 en un duel que es va disputar a casa per manca de pista del rival, i el de l’Iniciació B del Consell, que divendres es va enfrontar al Laietà en un encontra de la lliga del Consell de l’Esport Escolar en la que no hi ha resultats.