El CP Congrés, a per la cinquena jornada seguida sense perdre a Nacional Catalana

El nostre primer equip sènior visita aquest dissabte la pista d’un sempre difícil Ripoll

01/04/2016

Per primera vegada aquesta temporada, el Club Patí Congrés podria encadenar cinc partits sense conèixer la derrota a la lliga de Primera Nacional Catalana si aquest dissabte puntua a la pista del Ripoll (19.30 h). El Congrés va perdre el seu últim partit el passat 13 de febrer a la pista del Capellades i des de llavors n’ha guanyat tres (a casa contra el Cambrils i contra el Tona i a Olot) i n’ha empatat un (també a casa contra el GEiEG) i opta a allargar la seva ratxa d’imbatibilitat una jornada més.

Malgrat que es tracta d’un equip que lluita per evitar el descens i el Congrés li treu 13 punts i sis llocs a la classificació, el Ripoll, dotzè amb 20 punts en 21 partits, no serà un rival gens fàcil, com ja va demostrar a la primera volta a l’empatar a la Pista Coberta Cristina Clota (3-3). A més, l’equip del Ripollès ve de treure un bon resultat la jornada anterior a la pista del líder Alpicat, on va perdre per un mínim 4-3. En cas de victòria, el Congrés donaria a més un pas de gegant en el seu objectiu de segellar el més aviat possible la permanència a la categoria i per consolidar-se també en la setena posició que ara ocupa.

La jornada d’aquest dissabte inclou onze partits més dels equips del CP Congrés, set a casa i quatre fora. Entre els de casa destaquen els dels tres equips que lluiten per classificar-se per les fases finals de les seves categories: el Prebenjamí A, que és líder invicte del seu grup i rep el Sant Josep de Sant Sadurní (10.00 h) a la recerca de la victòria que el classifiqui matemàticament pel Campionat TBCN; l’Aleví A, que és segon al seu empatat a punts amb el primer, el Caldes A, i juga contra el Caldes C (11.00 h); i el Benjamí A, segon a un punt del Mataró i que a les 15.00 h rep al Tordera, tercer. El Segona Catalana, que és líder del grup A, ha ajornat per la seva part el seu partit a la pista del Mollet.

Aquest és el quadre de partits de la setmana, del que ja se n’han jugat dos: el dels veterans B, que dimecres va perdre contra l’Esplugues per 5-4 en un duel que es va disputar a casa per manca de pista del rival, i el de l’Iniciació B del Consell, que divendres es va enfrontar al Laietà en un encontra de la lliga del Consell de l’Esport Escolar en la que no hi ha resultats.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023