Gran jornada per als equips del CP Congrés

Onze victòries i dos empats en setze partits i quatre líders de grup, entre ells el Segona Catalana

13/03/2016

En una extraordinària setmana en la que el nostre sènior de Nacional Catalana va descansar, els equips del Club Patí Congrés han guanyat 11 dels 16 partits oficials que han jugat, n’han empatat dos i n’han perdut només tres però competint fins el final. Quatre d’ells, a més, són líders dels seus grups. El sènior de Segona Catalana, que va golejar a domicili el JMJ (3-9), domina el grup A amb un punt d’avantatge sobre el segon classificat però un partit jugat més; el Veterans B és primer del grup B de la Lliga Catalana B després de guanyar l’Horta (4-2); el Prebenjamí A, que va obtenir una nova victòria a Vic (0-3), és líder invicte del seu grup preferent del Campionat Territorial de Barcelona; i el Prebenjamí d’Iniciació A també mana al seu grup del la Copa Territorial de Barcelona després d’imposar-se al Barberà, segon classificat (3-2).

Al marge del Prebenjamí A, altres dos equips de la base que juguen en grups de preferent estan en posició de classificar-se per les fases finals de les seves categories. L’Aleví A és segon del seu grup del Campionat de Catalunya empatat a punts amb el primer, el Caldes A, i el Benjamí A també és segon del seu grup del Campionat Territorial de Barcelona a un punt del líder, el Mataró. Bastant més difícil ho tenen el Juvenil A i l’Infantil A, que són quarts del seu grup però lluny del segon, mentre l’Infantil B, malgrat la seva vuitena posició, està competint dignament amb els millors en el seu primer any a la categoria.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023