Un dissabte amb marató de partits a casa

Se’n jugaran onze, nou a la pista coberta i dos a la descoberta

12/03/2016

Si diumenge hi haurà la Marató de Barcelona, aquest dissabte els equips del Club Patí Congrés també viuran una autèntica marató avançada de partits a casa. Al programa n’hi ha previstos onze de gairebé totes les categories, nou de la Federació a la Pista Coberta Cristina Clota i dos del Consell a la descoberta. La festa començarà a les 9 del matí amb el partit de l’Iniciació A contra el Barberà i acabarà al voltant de tres quarts de vuit del vespre, quan es preveu que finalitzi l’últim del dia entre l’Aleví B i el Vilassar C.

Entre els onze partits destaquen els de quatre dels sis equips que juguen en grups de preferent. El Benjamí A a les 11.00 contra el Sant Cugat C, el Juvenil A a les 12.00 contra el Vendrell, l’Infantil B a les 16.00 contra el SHUM A i l’Infantil A a les 17.15 contra l’Arenys de Munt B. Els altres dos equips que juguen a Preferent també ho faran aquest dissabte però a fora: l’Aleví A a les 11.15 a Masquefa i el Prebenjamí A a les 15.15 a Vic. El sènior de Nacional Catalana descansa aquesta setmana i el de Segona Catalana jugarà aquest dissabte un sempre interessant derbi del districte de Sant Andreu a la pista del JMJ (19.00 h). Diumenge, per últim, en quedaran només dos, el del Benjamí C del Consell a la pista del Martinenc (9.00 h) i el del Juvenil B a Navarcles (11.15 h).

Aquesta és la graella completa de partits de la setmana, dels que ja s’han jugat els dels dos veterans: el B va guanyar dimecres a l’Horta per 4-2 a la Lliga Catalana A i l’A es va imposar dijous a la pista del Vilanova per 3-4.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023