Un altre cap desetmana amb bons resultats pel CP Congrés

9 victòries, 4 derrotes, 3 empats, 1 ajornat i 2 partits del CEEB per gaudir

06/03/2016

Aquesta ha tonat a estar una bona setmana per als equips del Club Patí Congrés, que han obtingut 9 victòries, 4 derrotes i 3 empats en els 16 partits jugats de competició més 1 ajornat i 2 del Consell de l’Esport Escolar (CEEB) que juguen sense marcador final. Els dos sèniors van sumar, el de Nacional Catalana va empatar contra el GEiEG, segon classificat, i es manté setè, i el de Segona Catalana va golejar al Barberà i segueix segon en posició d’ascens. Els Veterans B també van guanyar i segueixen líders de la Lliga Catalana B i tres dels sis equips de Preferent també van obtenir la victòria: el Prebe A, que segueix líder invicte; el Benjamí A, que va guanyar a la pista del primer i ara és tercer empatat amb el segon; i el Juvenil A, que és quart. L’Aleví A, per la seva banda, va empatar a casa i també és tercer. A la resta de categories destaca el liderat de l’Iniciació A a la Copa Barcelona malgrat empatar el seu partit.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023