El Congrés empata amb el GEiEG, segon classificat, a Primera Nacional Catalana

L’equip de Segona Catalana ha golejat el Barberà (10-2) i segueix segon

06/03/2016

El CP Congrés no ha pogut de passar de l’empat (1-1) aquest dissabte a casa contre el GEiEG, segon classificat, en partit de la 21a jornada de Primera Nacional Catalana, però malgrat tot es manté en la setena plaça de la classificació amb 30 punts.

Malgrat que Marc Aubets ha avançat al Congrés al minut 4, un després Pau Palacín ha establert l’empat i el marcador ja no s’ha mogut en tot el partit gràcies a les bones defenses de tots dos equips i a bona actuació dels dos porters. Un pal d’Uri Morell al minut 9 i un altre d’Albert Aubets al 29 han estat les ocasions més clares del Congrés, mentre que el GEiEG també ha enviat una bola al pal al minut 40.

A 10 segons del final partit Uri Palomeras ha reclamat que li han fet un penal i l’àrbitre li ha ensenyat la targeta blava per protestar i posteriorment ha fet constar a l’acta que li havia fet unes observacions quan el partit ja havia acabat. Malgrat no haver assolit la victòria, el Congrés, que la propera jornada descansarà, ha encadenat tres partits sense perdre.

Fitxa tècnica
CP Congrés : Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets, Oriol Palomeras, Pau Mitjans, Marc Calvache, Oriol Morell, Bernat Montseny (ps)

GEiEG : Ferran Ortega, Cristian García, Àlex Castillo, David Sánchez, Brian Fernández, Pau Palacín (1), Arnau Vidal, Pau Nonell, Alejandro López, Arnau Prat

Gols: 1-0, Marc Aubets, 4’; 1-1, Pau Palacín, 5’ (descans). Segona part sense gols.

Àrbitre : García. Targetes blaves a Marc Calvache i Oriol Palomeras

EL SEGONA CATALANA GOLEJA

L’equip de Segona Catalana, per la seva banda, ha golejat el Barberà en un partit molt plàcid (10-2) i segueix segon del grup A.