El CP Congrés, a per la tercera victòria seguida aquesta temporada a Nacional Catalana

L’equip groc i negre s’enfronta a casa al GEiEG (16.30 h) i demana el suport de l’afició per guanyar al segon classificat

05/03/2016

Després de la suspensió del partit dels Veterans A a casa contra el Cerdanyola i la victoria dels Veterans B ahir a la pista del Ripollet A (2-6) i la derrota del Benjamí C del CEEB a la dels Jesuïtes de Sarrià (6-0), aquest dissabte hi haurà nou partits més a la Pista Coberta Cristina Clota i un fora, i diumenge uns altres sis fora.

Entre els nou partits a casa d’aquest dissabte destaquen els que per la tarda jugaran els dos equips sèniors. El de Nacional Catalana, que diumenge passat va guanyar a Olot el seu segon partit fora de casa, intentarà encadenar contra el GEiEG tres victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada. L’equip gironí, que a la primera volta va remuntar un 1-4 per acabar guanyant per 5-4, ocupa la segona plaça de la classificació a dos punts del líder Alpicat i no serà un rival gens còmode. Al marge d’això, una de les dificultats afegides del partit és l’hora a la que es jugarà, dos quarts de cinc de la tarda, motiu pel qual el nostre equip ha demanat el màxim de suport.

El Segona Catalana, per la seva banda, jugarà a continuació (18.15 h) contra el Barberà, últim classificat del grup A, amb l’objectiu de mantenir la segona posició o posar-se líder si el Palau de Plegamans, que és primer, no guanya en la seva visita al Vilassar.A casa també destaquen els partits de dos equips que juguen a Preferent: el Prebenjamí A, que en el partit que obrirà la matinal rep al Palau de Plegamans A (9.00 h), i l’Aleví A, que rep al Vendrell A (11.00 h).

Aquests són tots els partits de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023