La nova casa del Club Patí Congrés, cada dia més a prop

La revista ‘Tota la Sagrera’ publica un reportatge que desvela com serà el Poliesportiu Camp del Ferro, que es preveu que estigui acabat a finals de 2018

01/03/2016

La revista ‘Tota la Sagrera’, que edita l’Associació de Veïns i Veïnes del barri al qual pertany el nostre club, ha publicat en el seu número del mes de febrer de 2016 un ampli reportatge sobre el futur Poliesportiu Camp del Ferro, que ja té l’avantprojecte aprovat i el projecte executiu encarregat i cap a finals del 2018 podrà acollir les activitats del Club Patí Congrés i les de l’Associació Esportiva Sant Andreu, dues entitats que portem anys esperant una solució a les nostres problemàtiques.  

La construcció del Poliesportiu Camp del Ferro està prevista en un solar ubicat a la confluència dels carrers Pare Manyanet i Bonaventura Gispert (antiga Riera d’Horta), on ara hi ha les piscines municipals descobertes que gestiona el Club Natació Sant Andreu, i constarà de tres pistes poliesportives (dos PAV 3 i un PAV 2) situades en dos nivells i uns serveis comuns per a totes elles. Les dues pistes del nivell inferior, una de cada, les gestionarà i en serà usuari el CP Congrés i la del pis superior ho farà l’AE Sant Andreu.

L’avantprojecte aprovat recull les modificacions que va demanar el nou govern del Districte de Sant Andreu a l’equip d’arquitectes que va guanyar el concurs públic d’idees i, si tot va segons el calendari previst, abans de l’estiu es tancarà la redacció del projecte executiu i cap al mes de setembre es farà el concurs d’adjudicació de les obres, que haurien de començar entre desembre de 2016 i gener de 2017 per acabar a finals de 2018.Amb el Poliesportiu Camp del Ferro, el Club Patí Congrés haurà posat fi a una llarga reivindicació que va començar el 1992 quan va haver de cedir a l’Ajuntament de Barcelona les instal·lacions que tenia al barri del Congrés i va ser ubicat provisionalment a les pistes poliesportives de l’Escola Pegaso a l’espera de la construcció d’un nou equipament esportiu al Districte de Sant Andreu.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023