El Segona Catalana guanya a Sant Just i entra en posicions d’ascens

Els quatre equips del CP Congrés que han jugat aquest diumenge han guanyat els seus partits

28/02/2016

Si dissabte el nostre primer equip sènior de Nacional Catalana ens va donar una alegria al guanyar a Olot el seu primer partit fora de casa després de tres mesos (1-2), el de Segona Catalana no ha volgut ser menys i aquest diumenge ha golejat a domicili al Sant Just (1-9) i s’ha situat provisionalment segon del grup A, una posició que li donaria l’ascens a Primera Catalana en cas de mantenir-la fins el final.

Amb aquesta victòria, l’equip dirigit per Dani Setién s’ha pres la revenja de l’empat que el Sant Just havia arrencat a la primera volta a la Pista Coberta Cristina Clota i ha escalat una posició en la classificació aprofitant que el líder Ripollet descansava. El Congrés és ara segon a un punt del Palau de Plegamans, que en aquesta segona volta ha de visitar encara la nostra pista, i un per sobre del Ripollet, que ha jugat un partit menys però també ha de venir a la Cristina Clota.

Aquest diumenge no només ha guanyat l’equip sènior de Segona Catalana. També ho han fet els altres tres que han jugat: el Prebenjamí B a Corbera (1-3), el Benjamí B a Mollet (4-9) i l’Aleví C a Taradell (4-10).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023