El Nacional Catalana del CP Congrés torna a guanyar a fora tres mesos després (1-2)

No ho feia des del 20 de novembre i aquest dissabte s’ha imposat a domicili al CPH Olot

27/02/2016

Tres mesos després de l’última victòria fora de casa , el Club Patí Congrés ha tornat ha guanyar aquest dissabte un partit a la lliga de Primera Nacional Catalana a l’imposar-se per 1-2 a la pista del CPH Olot en la 20a jornada del campionat. La del passat 20 de novembre a Caldes a la 10a jornada (3-7) havia estat la primera i l’última victòria que l’equip dirigit per August de Nòbregas havia obtingut fins ara a fora de casa aquesta temporada.

A la primera part, el Congrés s’ha avançat amb un gol de Marc Calvache a la sortida d’una falta al minut 13 i Uri Palomeras, a passada d’Uri Morell, ha fet el 0-2 en el 19 amb el que s’ha arribat al descans. A la segona, però, l’Olot ha escurçat distàncies molt aviat amb un gol d’Adrià Piera als tres minuts de joc i els de la Garrotxa s’han crescut i han forçat un primer penal que Àlex López ha aturat i posteriorment un altre, que el porter groc i negre també ha salvat en dues ocasions perquè l’àrbitre ha obligat a repetir-lo.

Amb molta igualtat s’ha arribat als minuts finals i l’Olot, en el seu afany per donar-li la volta al marcador, ha comès moltes faltes i ha vist fins a tres targetes blaves que han donat al Congrés l’opció de sentenciar de falta directa. Però ni Palomeras, que n’ha fallat tres, ni Morell, que n’ha errat una, han estat encertats aquesta vegada, i el Congrés tampoc ha pogut marcar quan ha tingut superioritat. Malgrat tot, la victòria no ha perillat i l’equip d’August de Nòbregas ha consolidat la setena plaça en la classificació a l’espera de rebre el GEiEG en la propera jornada, que es jugarà el 5 de març.

FITXA TÈCNICA

CPH Olot: Gil Danés, Eloi Barret, Adrià Piera (1), Tomàs Marcé, Gerard Vilardebó, Ferran Sacrest, Lluc Jiménez, Marc Moya i Bernat Grau (ps)

CP Congrés: Àlex López, Marc Aubets, Oriol Palomeras (1), Pau Mitjans, Martí Ferrer, Marc Calvache (1), Oriol Morell, Albert Aubets i Albert Mèlich (ps)

Gols: 0-1, Marc Calvache (fd), 13’; 0-2, Oriol Palomeras, 19’ (descans); 1-2, Adrià Piera, 28’

Àrbitre: Josep Cornudella. Targetes blaves a Jiménez, Barret i Vilardebó.

Faltes d’equip: 15 l’Olot i 5 el Congrés

Altres resultats de dissabte

Al marge del partit del Nacional Catalana, aquest dissabte els equips del Congrés han jugat també aquests partitsBenjamí A-SEK Catalunya 12-2
Caldes D-Aleví B 9-4
Infantil B-CP Vic B 1-3
Infantil A-Calafell A 2-4
Benjamí C-Sant Josep de Badalona 1-6
Prebenjamí A-Sant Ramon 3-1
Arenys de Munt A-Aleví A 1-5
Juvenil B-Barcino 1-2
Juvenil A-Noia C 7-5

Aques diumenge es completarà la jornada amb quatre partits a fora que jugaran el Segona Catalana a Sant Just, el Prebenjamí B a Corbera, el Benjamí B a Mollet i l’Aleví C a Taradell

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023