Èxit del Clínic d’entrenadors organitzat pel Club Patí Congrés

Més d’una vintena de tècnics van participar en la jornada formativa que va comptar amb Paco González com a ponent

22/02/2016

En la línia de col·laborar en totes les iniciatives que puguin enriquir els coneixements tècnics de l’hoquei patins, el Club Patí Congrés va organitzar diumenge 21 de febrer un Clínic per a entrenadors pensant en la integració de l’entrenament dels porters en el  de tot l’equip. El Clínic, la ponència del qual va anar a càrrec del reconegut expert en tecnificació de porters Paco González, va reunir a les instal·lacions del nostre club a més d’una vintena d’entrenadors i monitors de diversos clubs (CP Sant Celoni, Hoquei Claret, HC Sant Just, Mollet HC, JMJ i el propi CP Congrés)i va ser un rotund èxit.

Paco González va donar una lliçó magistral dividida en dues parts. La primera, de caire més teòric i recolzada amb material audiovisual, va consistir en mostrar les principals accions i posicions bàsiques de la tècnica individual dels porters. I la segona, ja sobre la pista, per posar en pràctica la teoria en un entrenament que va comptar amb la participació de vuit jugadors i dos porters alevins i infantils del Club Patí Congrés.

Els participants van quedar molt satisfets de la capacitat didàctica de Paco González, van gaudir de la iniciativa i tots junts van acabar la llarga jornada, que va durar unes tres hores, amb un pica-pica.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023