Còmoda victòria del Nacional Catalana del CP Congrés sobre el Cambrils (8-2)

Uri Morell, amb quatre gols, ha estat el ‘killer’ de l’equip en absència de l’altre Uri

20/02/2016

El Club Patí Congrés ha obtingut aquest dissabte una còmoda victòria per 8-2 contra el Cambrils CH en partit de la 19a jornada de Primera Nacional Catalana que ha servit per consolidar la setena plaça de la classificació amb 26 punts.

La victòria ha estat molt còmoda, ja que el Cambrils, penúltim classificat, ha donat moltes facilitats i als 11 minuts el Congrés ja guanyava per 3-0 amb gols de Marc Calvache a passada de Martí Ferrer, Pau Mitjans després d’una assistència de Marc Aubets i Uri Morell de falta directa després que Marcos Serrano veiés una targeta blava.

Absent Uri Palomeras, l’altre Uri de l’equip ha estat precisament l’estilet del Congrés. Morell ha marcat un póquer de gols, ja que a la segona part, després de que Martí Ferrer sentenciés el partit batent dues vegades el porter visitant abans del descans (5-0), n’ha fet tres més. Dos de falta directa, el 6-0 i el 8-1, i un de jugada, el 7-0.

El Cambrils ha plantejat un partit molt físic i alguns àrbitres, com el d’aquest dissabte, això no ho permeten, i ho ha castigat amb tarjetes blaves i directes que han deslluït un partit que el Congrés ja guanyava amb comoditat sense el seu ajut. Malgrat tot, quan ja perdia per 7-0 Josep Arnau Moragas i Rubén García han maquillat el resultat final, que ha estat de 8-2.

La propera jornada el CP Congrés visitarà la pista de l’Olot, amb el que a la primera volta va empatar a la Pista Coberta Cristina Clota.

Fitxa tècnica

CP Congrés, 8 (5 i 3): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Pau Mitjans (1), Martí Ferrer (2), Marc Calvache (1), Oriol Morell (4), Ian Cebrián i Bernat Montseny (ps)

Cambrils CH: Joan Tasies, Jaume Pàmies, Oriol Borràs, August Villamayor, Albert Casals, Marc Cadena, Josep Arnau Moragas (1), Rubén García (1), Marcos Serrano i Ivan Cotilla (ps)

Gols: 1-0, Calvache, 5’; 2-0, Mitjans, 8’; 3-0, Morell (directa), 11’; 4-0, Ferrer, 22’; 5-0, Ferrer, 24’59” (descans); 6-0, Morell (directa), 28’; 7-0, Morell, 30’; 7-1, Moragas, 43’; 8-1, Morell (directa), 45’; 8-2, García, 47’

Àrbitre: Òscar Casanovas. Targetes blaves a García, Pàmies, Serrano i Moragas

GOLEJADA DEL SEGONA CATALANA

El Segona Catalana, per la seva banda, també ha golejat el seu rival, el CH Castellar, en el seu cas per 9-2, i segueix tercer a un punt del segon, el Palau de Plegamans, i dos del primer, el Ripollet.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023