Cap de setmana frenètic al Club Patí Congrés

Dissabte, onze partits a casa i diumenge, un Clínic d’Entrenadors

20/02/2016

Les instal·lacions del Club Patí Congrés a l’Escola Pegaso bulliran aquest cap de setmana amb una activitat frenètica que inclourà deu partits d’hoquei dissabte –nou a la Pista Coberta Cristina Clota i un a la descoberta– més un clínic d’entrenadors diumenge.

Dissabte hi haurà un ‘non stop’ de partits entre les nou del matí, quan el Prebenjamí B obrirà el foc contra el Mataró B, i les nou del vespre, quan aproximadament acabarà l’últim, que enfrontarà el Segona Catalana contra el Castellar. Sis d’ells seran pel matí –incloent el de l’Iniciació B del Consell, que jugarà a la Pista Torroella (descoberta)– i la resta per la tarda, quan hi haurà també el plat fort, el partit que el Nacional Catalana jugarà contra el Cambrils, penúltim classificat i necessitat de punts, a les 16.20 h.

Entre els partits de casa també destaquen els de tres equips que juguen a Preferent: el Juvenil A contra el Sant Cugat A (12.30 h), el de l’Infantil B contra el Vilafranca A (15.00 h) i el de l’Infantil A contra el Voltregà A (17.55 h).

Clínic per a entrenadors diumenge a les 17.00 h

Però al marge dels deu partits de dissabte, diumenge per la tarda, a partir de les 17.00 h, també hi haurà activitat al club amb la celebració d’un Clínic per a entrenadors a càrrec de Paco González, encarregat de la tecnificació de porters del club, que dirigirà una sessió teòrica amb material audiovisual i després una de pràctica a la Pista Coberta Cristina Clota sota el tema ‘com integrar l’entrenament dels porters al de la resta de l’equip’. 

El Clínic, organitzat pel CP Congrés, serà gratuït i estarà obert a entrenadors de tots els clubs prèvia inscripció al correu electrònic comunicaciocpcongres@gmail.com.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023