El CP Congrés de Nacional Catalana visita la difícil pista del Capellades

El Segona Catalana també té un desplaçament complicat a Arenys de Mar

12/02/2016

Després de l’aturada per Carnaval, la lliga de Primera Nacional Catalana torna a l’activitat aquest cap de setmana amb els partits de la 18a jornada, entre ells el que dissabte dia 13 jugarà el Club Patí Congrés a la pista del Capellades HC (18.30 h).

El primer equip del CP Congrés, que en l’última jornada abans de l’aturada va guanyar amb claredat el CP Masquefa (7-3), comparteix en aquests moments la setena posició de la classificació empatat a 23 punts amb el Sant Just i visita un rival que és cinquè amb 29. Malgrat acabar de pujar a Nacional Catalana, el Capellades està fent una molt bona campanya a la categoria i la prova està en que a la primera volta es va imposar al Congrés a la Pista Coberta Cristina Clota (5-6). A la 17a jornada, però, va patir una contundent derrota per 10-2 a la pista del líder Alpicat.

L’altre equip sènior del CP Congrés, el de Segona Catalana, jugarà diumenge a la pista de l’Arenys de Mar (12.15 h). L’equip dirigit per Dani Setién, que és tercer del grup A a només dos punts del Ripollet i un del Palau de Plegamans, visita un difícil rival que ara mateix és quart malgrat que està a vuit punts del Congrés.

Aquests partits són dos dels 14 que els equips del CP Congrés disputen aquesta setmana. El que els Veterans A van jugar i perdre dimecres contra el Cuatro Vientos de Blanes (1-5) va ser el primer i l’últim serà el que el Juvenil A jugarà diumenge a les 17.30 hores a la pista del SHUM A. A casa es jugaran cinc partits, tots dissabte.

Aquesta és la graella de partits de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023