Els equips del CP Congrés jugaran un total de 14 partits, 6 a casa i 8 a fora

10/02/2016El partit de la Lliga Catalana de Veterans A entre el CP Congrés A i el Cuatro Vientos de Blanes obrirà aquest dimecres a casa (21.45 h) una setmana en la que els nostres equips jugaran un total de 14 partits oficials, 6 a casa i 8 a fora. Dels sis a casa, cinc seran dissabte dia 13, entre ells tres d’equips que juguen a Preferent (el Prebenjamí A, el Benjamí A i l’Aleví A). I entre els vuit de fora destaquen els altres tres de Preferent (l’Infantil A i l’Infantil B dissabte i el Juvenil A diumenge) i els dos séniors (el de Nacional Catalana dissabte a les 18.30 h a la pista del Capellades i el de Segona Catalana diumenge a les 12.15 a la de l’Arenys de Mar)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari