El CP Congrés, premi a la millor comparsa d’entitats a la rua de Carnaval de Sant Andreu

El nostre club també ha participat aquest cap de setmana amb molt d’èxit a la rua de la Sagrera

07/02/2016

Gairebé quatre mesos de preparació han valgut la pena. Un grup del Club Patí Congrés, format per més de 60 persones entre esportistes i familiars de les dues seccions de patinatge i hoquei disfressats de tribu zulú-caníbal, ha participat aquest cap de setmana amb molt d’èxit a les rues de Carnaval de la Sagrera i Sant Andreu, on ha rebut el premi a la millor comparsa d’entitats.

Dissabte dia 6 de febrer per la tarda la comparsa del nostre club va sortir a la rua de la Sagrera, amb inici i final a la plaça Jardins d’Elx, i diumenge dia 7 ho va fer a la de Sant Andreu, amb trajecte des de la Rambla Fabra i Puig/Concepción Arenal a la plaça de Can Fabra. A la rua de Sant Andreu hi havia premis i la nostra comparsa, que hi participava per primera vegada, ha tingut la sort d’endur-se el corresponent a la millor comparsa d’entitats, un guardó que ha coincidit amb el que també ha rebut en la categoria infantil l’AMPA de l’Escola Pegaso, on tenim les nostres instal·lacions i en la que també estudien molts dels nostres esportistes.

Des del mes de novembre un grup de mares, pares, nens i nenes de les dues seccions es van trobar cada divendres de 20 a 22 hores per fer l’assaig de les coreografies dels balls de la comparsa. L’èxit ha estat colectiu, però volem donar les gràcies a les dues mares que han liderat el projecte, Laura Bosch i Sílvia Rodrigo, per encomanar a tothom la seva passió. L’any que ve hi tornarem. 1, 2, 3… CONGRÉS!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023