Els Veterans B obren la setmana golejant el Sant Celoni (8-3)

Malgrat que els sèniors i la Territorial de Barcelona descansen, aquest cap de setmana hi haurà sis partits més a casa i cinc fora

03/02/2016

La victoria per 8-3 dels Veterans B sobre el Sant Celoni B, que ells consolida en el liderat del Grup B de la Lliga Catalana, ha obert aquest dimecres una setmana amb menys partits degut a la celebració del carnaval, ja que la territorial de Barcelona i els equips sèniors (Nacional i 2a Catalana) descansen. Malgrat tot, els equips del Club Patí Congrés tenim 12 partits, 7 a casa (el d’aquest dimecres i els altres 6 dissabte pel matí) i 5 fora. I després, tots a les rues del carnaval de la Sagrera (dissabte per la tarda) i Sant Andreu (diumenge pel matí), en les que el nostre club participarà.

Aquesta és la graella de partits de la jornada:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023