Els Veterans B l’obren aquest dilluns a la pista del Barcino i l’Infantil A la tancarà diumenge a Taradell

25/01/2016

Això no para. Ja tenim aquí una nova jornada de competició, que arriba farcida de partits pels equips del CP Congrés i que començarà aquest mateix dilluns amb la visita dels Veterans B a la pista del Barcino A. En total seran 19 els partits que jugaran els nostres equips, 12 a casa i 10 a fora, ja que torna la lliga recreativa del CEEB en la que participen l’Escola i Iniciació B, encara que aquests dos horaris no són defini¡tius. Després d’una setmana de descans per la Copa Generalitat, també tornen els dos equips sèniors. El Nacional Catalana jugarà dissabte per la tarda a casa contra el Masquefa (19.00 h), mentre el Segona Catalana ho farà diumenge pel matí en un derbi barceloní a la pista del Martinenc (12.00 h). Entre els equips que juguen a casa també destaquen tres dels sis que juguen en grups de Preferent: l’Aleví A contra el Tordera A (10.00 h), l’Infantil B contra el Sentmenat D (12.30 h) i el Juvenil A contra el Caldes C (18.45 h).

Aquest és el quadre de partits

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari