Deu victòries i només quatre derrotes dels equips del CP Congrés aquesta setmana

El Prebenjamí A i el Benjamí A segueixen invictes als seus grups de Preferent del Campionat Territorial de Barcelona i els Veterans B també són líders

24/01/2016

10 victòries i només 4 derrotes ha estat el balanç dels partits que els equips del CP Congrés han jugat aquesta setmana, en la que no hi ha hagut competició en categoria sènior. Els nostres equips han fet un fortí de la Pista Coberta Cristina Clota, ja que han guanyat els cinc partits que hi han jugat. Els Veterans B van obrir la veda dimecres contra el Ripollet A (4-3) i són líders de la Lliga B amb dos punts sobre el Canet i un partit menys, i dissabte també van guanyar els quatre que van jugar. El Benjamí A i el Prebenjamí A es van imposar respectivament al Sant Just (11-1) i al Sentmenat A (3-0) i també són líders dels seus grups de Preferent del Campionat Territorial de Barcelona, l’Aleví C va golejar el Roda a la Copa Federació (10-1) i l’Aleví A va guanyar el Masquefa (8-3) al seu grup de Preferent del Campionat de Catalunya, en el que és quart. En la victòria del Benjamí A sobre el Sant Just el nostre entrenador Uri Palomeras va tenir un detall de ‘fair play’ a l’ordenar que l’equip es marqués un autogol després d’haver-ne fet un en un contracop amb un rival a terra i tots els jugadors contraris parats que l’equip rival va agrair per Twitter. Dels nou partits jugats a fora, els equips del Congrés n’han guanyat cinc, entre ells l’Infantil A, que ara és cinquè del seu grup de Preferent del Campionat de Catalunya. També cal destacar la victòria de l’Iniciació A contra l’Horta C a la Copa TBCN que el manté líder ams els tres partits guanyats.

Aquí teniu tots els resultats.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023