El CP Congrés de Nacional Catalana visita al CP Folgueroles

Aquest disabte els nostres equips juguen vuit partits a casa i tres fora

16/01/2016

Després d’acabar la primera volta de Primera Nacional Catalana en setena posició, el Club Patí Congrés jugarà aquest dissabte (19.45 h) el primer partit de la segona a la pista del Club Patí Folgueroles, onzè classificat a cinc punts del nostre equip, amb la intenció de seguir sumant.

El Folgueroles, que a la primera volta va perdre per 6-3 a la Pista Coberta Cristina Clota, hauria de ser un rival assequible per a tornar a fer-ho, però dues circumstàncies ho faran més difícil. D’una banda, que el Folgueroles fa quatre jornades que no guanya i necessita els punts. I de l’altra, que el Congrés probablement afrontarà el partit amb alguna baixa.

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, tancarà la jornada de dissabte a casa (19.00 h) contra el Cerdanyola A, quart classificat a 8 punts del Congrés i amb un partit menys jugat, que no perd des del 15 de novembre.

ELS VETERANS B, LÍDERS

Pel que fa als veterans, els dos equips del Congrés ja han jugat aquesta setmana. L’equip A va plantar cara dimecres al líder Malgrat, que es va imposar per 2-4. I el B ha guanyat aquest divendres per 5-7 a la pista de Les Franqueses i torna a ser líder en solitari de la Lliga B gràcies a l’empat del Canet contra l’Horta (6-6).

En total, aquest dissabte els nostres equips jugaran un total d’onze partits, vuit a casa i tres fora, i diumenge quatre, tots fora.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023