De la Cavalcada de Reis a les rues de Carnaval

El CP Congrés va participar el 5 de gener a la Cavalcada de Reis del Districte i el 6 i 7 de febrer ho farà a les rues de Carnaval de la Sagrera i Sant Andreu

16/01/2016

Al Club Patí Congrés no parem de fer activitats socials. Després de començar el 2016 participant un any més a la Cavalcada de Reis del Districte de Sant Andreu entre la plaça Orfila i la plaça Masadas, el proper objectiu seran les rues de Carnaval de la Sagrera i Sant Andreu, que es faran els propers 6 i 7 de febrer, i en les que la nostra entitat s’estrenarà.

Fa un parell de mesos que unes 60 persones de les dues seccions del club, entre esportistes i familiars, estem preparant una comparsa per a desfilar disfressats de zulús a les dues rues. Dissabte dia 6 sortirem a la rua de la Sagrera, que començarà a las 16.45 a la plaça Jardins d’Elx i acabarà al mateix lloc. I al dia següent desfilarem a la de Sant Andreu, que sortirà a les 11 del matí des de la Rambla Fabra i Puig i acabarà a la plaça de Can Fabra. Ballarem coreografies, farem xerinola i segur que petits i grans ens ho passarem d’allò més bé acompanyant al Rei Carnestoltes!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023