Bon cap de setmana per al CP Congrés en la represa de les competicions

Els equips del club han guanyat nou dels catorze partits que han jugat, entre ells els dos sèniors i tres dels sis dels grups de preferent

10/01/2016

La tornada de les vacances no ha pogut ser millor per als equips del Club Patí Congrés, que aquest cap de setmana han guanyat nou dels catorze partits que han jugat en la represa de les competicions. Al marge dels dos sèniors, que han guanyat els seus partits de la 15a i última jornada de la primera volta de Primera Nacional Catalana i Segona Catalana, també ho han fet tres dels sis equips que s’havien classificat per als grups de preferent del Campionat de Catalunya (Juvenil A) o del Campionat Territorial de Barcelona (Benjamí A i Prebenjamí A). I també quatre dels sis que han iniciat el seu camí a la Copa Federació (Juvenil B i Aleví C) i la Copa Territorial de Barcelona (Benjamí B i Iniciació A).

Al partit que el Juvenil A ha guanyat per 1-3 a la pista del Noia C els dos equips han fet un minut de silenci per la mort divendres passat de Pau Amigó, jugador del Casal l’Espluga, equip al qual es va enfrontar precisament el Congrés en l’eliminatòria per entrar als grups de preferent. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023