El CP Congrés es retroba a si mateix després de les vacances

L’equip de Nacional Catalana obté una clara victòria sobre el CP Roda (5-0) amb un ‘hat trick’ d’Uri Morell i una gran actuació d’Àlex López

09/01/2016

La tornada a l’activitat després de les festes li ha provat bé al Club Patí Congrés, que aquest dissabte s’ha retrobat amb les bones sensacions i ha superat per 5-0 al Club Patí Roda en la 15a jornada de Primera Nacional Catalana, última de la primera volta.

El partit se li ha posat aviat de cara al Congrés, ja que quan encara no s’havia completat el primer minut de joc ha marcat l’1-0 en una bona jugada d’Oriol Morell, que ha culminat amb un ‘hat trick’ un dels seus millors partits amb la samarreta groga i negra. El de Taradell, en un gran estat de forma, ha fet el 2-0 en el minut 11 en una altra jugada personal marca de la casa i a 5’39” del descans Oriol Palomeras ha fet pujar el 3-0 a l’executar amb molta sang freda una falta directa producte d’una targeta blava que ha vist Ivan Quirós.

El Roda, que a la primera part gairebé no s’ha acostat a la porteria d’Àlex López, ha reaccionat en els primers minuts de la segona, però més per un cert relaxament del Congrés que per mèrits propis. Ha estat en aquells moments quan Àlex López ha reclamat la seva part de protagonisme i ha evitat que el Roda inaugurés el marcador amb encertades intervencions.

Però quan pitjor estava jugant el Congrés, en el minut dotze i mig ha arribat el 4-0 gràcies a un penal comès sobre Oriol Palomeras, que ha estat transformat per Marc Calvache. El gol ha tornat a animar el partit i un minut després el Roda ha disposat d’una directa a favor quan el Congrés ha comès la seva desena falta, però Àlex López li ha aturat amb solvència a Guerau Viñas. A 8’44” del final ha estat el Roda el que ha fet la seva desena falta, però aquesta vegada Palomeras no ha pogut batre Màrius Masramon en la corresponent directa.

El partit anava i venia i a 7’48” del final Calvache ha vist una tarjeta blava, que ha significat una altra falta directa en contra del Congrés que el Roda no ha aprofitat perquè Viñas l’ha enviada fora. Els osonencs tampoc han pogut batre Àlex Rodríguez en els dos minuts que han jugat amb superioritat i a 3’15” del final Oriol Morell ha completat el seu ‘hat trick’ particular al fer el definitiu 5-0 en una falta directa després que Marc Comas veiés una targeta blava.

Amb aquest triomf, el CP Congrés tanca la primera volta en la setena posició amb cinc victòries, cinc empats i quatre derrotes i un total de 20 punts. El proper 16 de gener, en l’inici de la segona volta, l’equip groc i negre visitarà la pista del CP Folgueroles.  

Fitxa tècnica

CP Congrés, 5 (3 i 2): Àlex López, Marc Aubets, Oriol Morell (3), Oriol Palomeras (1), Marc Calvache (1p)  –equip inicial–; Albert Aubets, Pau Mitjans, Martí Ferrer i Kike Iranzo (ps)

CP Roda, 0 (0 i 0): Màrius Masramon, Daniel Alonso, Natan Rivero, Aleix Rovira, Albert Molet   –equip inicial–; Marc Comas, Ivan Quirós, Guerau Viñas i Marc Medrano (ps)

Gols: 1-0, Oriol Morell, 1’; 2-0, Oriol Morell, 11’; 3-0, Oriol Palomeras (directa), 20’ (descans); 4-0, Marc Calvache (penal), 38’; 5-0, Oriol Morell (directa), 47’

Àrbitre: Marc Soler. Targetes blaves a Marc Calvache, Marc Comas i Ivan Quirós

Faltes d’equip: 11 el CP Congrés i 13 el CP Roda


GOLEJADA DEL SEGONA CATALANA (9-2) 

El segon equip sènior del CP Congrés també ha guanyat aquest dissabte el seu partit de la 15a i última jornada de la primera volta del grup A de Segona Catalana i ho ha fet golejant per 9-2 a La Salle Bonanova, que no ha pogut fer res davant de la superioritat de l’equip groc i negre.

Pel que fa a la base, aquests han estat els resultats dels partits jugats dissabte dia 9 en l’inici de la segona fase 

Copa TBCN: Iniciació A-Cornellà 3-1
Campionat TBCN: Benjamí A-Mataró A 6-3
Campionat Catalunya: Aleví A-Arenys de Munt A 2-4
Copa TBCN: Benjamí B-Sant Cugat B 5-2
Copa Federació: Juvenil B-Navarcles 7-6
Campionat TBCN: Palau de Plegamans A-Prebenjamí A 1-3
Copa Federació: Vilassar C-Aleví B 7-2
Campionat de Catalunya: Vic B-Infantil B 2-1

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023