Torna la competició després de 20 dies de vacances

Els dos equips sèniors del CP Congrés juguen aquest dissabte a casa, el Nacional Catalana contra el Roda (17 h) i el Segona Catalana contra La Salle Bonanova (19 h)

08/01/2016

Després de 20 dies de vacances, aquest cap de setmana torna la competició i entre dissabte i diumenge els equips del CP Congrés jugaran 14 partits, 7 a casa i 7 fora. Dels set a la nostra Pista Coberta Cristina Clota destaquen els dels dos equips sèniors de Nacional Catalana i Segona Catalana, que dissabte dia 9 s’enfrontaran respectivament al CP Roda (17 h) i a La Salle Bonanova (19 h) en l’última jornada de la primera volta.

El CP Congrés de Nacional Catalana, que en la darrera jornada va patir una dura derrota per 10-2 a la pista de l’Alpicat, segon classificat, rep al cuer de la categoria en un partit que malgrat tot no serà gens fàcil. Encara que el Roda només ha sumat dues victòries en tot el campionat, una d’elles va ser precisament fa dues jornades contra el mateix Alpicat en l’últim partit que ha jugat, el que demostra la igualtat que hi ha. La bona notícia, però, és que el Congrés recupera Martí Ferrer i Pau Mitjans, que a Alpicat van ser baixa per lesió i malaltia respectivament, la qual cosa donarà més opcions de moure la banqueta al tècnic August de Nòbregas.

Sense opcions matemàtiques de classificar-se entre els quatre primers al final de la primera volta per a poder jugar la Copa Generalitat, l’objectiu del Congrés és no baixar de la vuitena posició que ara mateix ocupa, el que li permetria mantenir un any més la categoria i classificar-se per a la nova Copa de la Lliga que jugaran els vuit primers a l’acabar la fase regular.

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, rebrà a La Salle Bonanova, un dels equips de la zona baixa de la classificació que no guanya un partit des del 15 de novembre, quan es va imposar al Laietà. El Congrés, que en l’últim partit va guanyar a casa el Vilassar per 7-4, és ara mateix tercer a només un punt de la segona plaça que dóna l’ascens a Primera Catalana i que ocupa el Palau de Plegamans.

Sis equips de base a les lligues preferents

La resta d’equips del club comencen la segona fase dels campionats de Catalunya i Territorial de Barcelona, sis dels quals jugaran en grups de preferent: el Benjamí A i l’Aleví A ho faran dissabte a casa contra el Mataró A i l’Arenys de Munt A; el Prebenjamí A i l’Infantil B el mateix dissabte a les pistes del Palau de Plegamans B i el Vic B; i l’Infantil A i el Juvenil A diumenge a les del Calafell A i Noia C.

Sis partits més de categories base de les Copes Barcelona i Federació completen el cap de setmana: l’Iniciació A, el Benjamí B i el Juvenil B dissabte a casa contra el Cornellà, el Sant Cugat B i el Navarcles; l’Aleví B també dissabte a la pista del Vilassar C; i el Prebenjamí B i l’Aleví C a les del Ribes i el Martinenc C.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023