Bons resultats dels equips del CP Congrés

Nou victòries, set derrotes i un empat en disset partits

31/01/2016

Nou victòries, set derrotes i un empat en disset partits ha estat el balanç dels equips del Club Patí Congrés aquesta setmana, que va començar dilluns amb un triomf dels Veterans B a la pista del Barcino B que els va confirmar com a líders del grup B. Al marge d’aquesta, també han destacat les victòries del Nacional Catalana a casa contra el Masquefa, la del Segona Catalana a la pista del Martinenc que el manté en la tercera posició i la de tres dels sis equips de base que juguen en grups de Preferent. L’Infantil A amb una golejada a Taradell que el coloca tercer, l’Aleví A a casa contra el Tordera A que el fa pujar al tercer lloc i la del Prebenjamí A a sant Sadurní d’Anoia que el manté com a líder invicte. També cal destacar la primera victòria de l’Aleví B al seu grup de la Copa Federació i la dels Veterans A a casa contra el Barcino B.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023