El Benjamí A i el Prebenjamí A ja conèixen els seus rivals per als grups de preferent

I els sis equips del CP Congrés que jugaran la Copa Barcelona i la Copa Federació també saben els seus grups i rivals de la segona fase

29/12/2015

Com la setmana passada va passar amb el Juvenil A, els Infantils A i B i l’Aleví A, el Benjamí A i el Prebenjamí A del Club Patí Congrés també coneixen ja els seus rivals als grups de preferent de la segona fase del Campionat Territorial de Barcelona que començarà el proper dia 9 de gener.

El Benjamí A, que va ser primer del grup 13 a la primera fase amb el segon millor coeficient dels 32 equips classificats, ha quedat enquadrat al grup P2 juntament amb altres quatre primers de grup, el Tordera A (grup 6), el Mataró A (grup 8), el Vilanova B (grup 14) i el Sant Cugat C (grup 9), i tres segons, el Voltregà B (grup 17), el Sant Just (grup 15) i el SEK la Garriga (grup 5). I el Prebenjamí A, primer del grup 3 a la primera fase, estarà al grup P1 amb quatre primers de grup més, el Palau de Plegamans A (Grup 16), l’Horta A (grup 4), el Capellades A (grup 10) i el Sentmenat A (grup 17), i tres segons, el Sant Ramon B (grup 12), el Sant Josep A (grup 11) i el Vic A (grup 20).

Copa Barcelona i Copa Federació

Al marge dels sis equips classificats pels grups de preferent, també han conegut els seus rivals els altres sis equips que jugaran les Copa Territorial de Barcelona i la Copa Federació a la segona fase. A la Copa Barcelona, el Prebenjamí d’Iniciació A estarà al grup C6 juntament amb el Cornellà, el Claret, l’Horta C, l’Arenys de Munt B i el Barberà; el Prebenjamí B al grup C7 amb el Manresa, el Corbera B, el Ribes, el Jesuïtes Sarrià B, el Bigues i Riells A, el Vilafranca B i el Mataró B; i el Benjamí B al C4 amb el Sant Cugat B, el Palau de Plegamans A, el Tordera B, el Castellet B, el Mollet, l’Olesa i el Vic A.La setmana passada també havien conegut els seus rivals el tres equips que jugaran la Copa Federació a la segona fase. L’Aleví B ho farà al grup F1 amb La Salle Bonanova, Sant Cugat B, Vilassar C, Vic B, CEH Sabadell, Cerdanyola C, Caldes D, Santa Perpètua i Jesuïtes Sarrià; l’Aleví C al grup F6 amb el Maristes de Sant Joan, el Roda, el Vic C, el JMJ, el Taradell A, el Claret A, el Martinenc C, l’Horta C i el Vilassar B; i el Juvenil B al F6 amb el Navarcles, el Manresa, el Masquefa, el Riudebitlles, el Barcino A, el Molins de Rei i el Cerdanyola B.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023