55 nens i nenes del club barrejats en set equips de categoria Prebenjamí-Benjamí i vuit Aleví-Infantil van gaudir d’una intensa jornada d’hoquei

24/12/2015

Per encarar amb forces les vacances escolars, el Club Patí Congrés va organitzar dimecres 23 de desembre la segona edició del torneig social 3×3 Congrés!, que va tenir un gran éxit de participació amb 55 jugadors del nostre club barrejats en set equips de categoria Prebenjamí-Benjamí i vuit de categoria Aleví-Infantil.

La maratoniana jornada, que va incloure una xocolatada per a tots, va començar a les 5 de la tarda i va acabar a prop de dos quarts de 10 del vespre. Gairebé cinc hores d’hoquei que van servir per fer club i unir en germanor els nostres jugadors, entrenadors, coordinadors, delegats, directius i familiars, que van fer pinya i van col·laborar en l’organització perquè tot sortís bé. Des dels més petits fins als més grans, donem fe que tothom va gaudir molt intensament de la iniciativa i que la tornarem a repetir.

I malgrat que l’objectiu no era guanyar res sinó passar-s’ho bé, des d’aquestes línies felicitem als equips que es van endur la victòria, que en categoria Prebenjamí-Benjamí van ser els formats per Guillem Muñoz (Prebenjamí A), Quim Martínez (Benjamí B) i Jan Lladó (Prebenjamí B), amb Mikel Ordóñez (Benjamí A) com a porter, i en la d’Aleví-Infantil van ser Biel Perpinyà (Aleví A), Pau Alcázar (Aleví A) i Roger Rodrigo (Aleví C), amb el recent tornat Jordi Martínez com a porter.

Aquí us deixem l’enllaç de l’album de fotos de la nostra pàgina de Facebbok perquè en gaudiu

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018916304797454.1073741842.210840405605052&type=3Bones festes a tots!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari