El CP Congrés classifica sis equips de la seva base per als grups preferents

Juvenil A, Infantil A i B, Aleví A, Benjamí A i Prebenjamí A jugaran amb els millors a la segona fase

20/12/2015

En una nova mostra de la seva progressió, sis dels set equips d’hoquei base del CP Congrés que jugaven les eliminatòries per accedir als grups preferents de la segona fase dels Campionats de Catalunya i de Barcelona (Juvenil A, Infantil A i B, Aleví A, Benjamí A i Prebenjamí A) s’hi han classificat entre aquest cap de setmana i l’anterior. L’únic dels set que no ho ha aconseguit ha estat el Benjamí B, que ha tornat a perdre per 10-0 a la pista del potent Vilanova A i ha quedat eliminat.

Malgrat perdre per 6-4 el partit de tornada a la pista del Casal l’Espluga, l’últim de fer-ho ha estat aquest diumenge el Juvenil A, que ha fet valer els sis gols de renda que havia obtingut a l’anada per passar l’eliminatòria per un global de 10-6. Dissabte ja s’havien classificat el Benjamí A i el Prebenjamí A després de guanyar per segona vegada el Palau de Plegamans C (10-1) i el Monjos (3-0) i la setmana passada també ho havien fet l’Infantil A, l’Aleví A i l’Aleví B.

Els sis equips que ha classificat el CP Congrés pels grups de preferent de la segona fase representen exactament la meitat dels dotze que hi tenien opció. De les sis categories en les que el Congrés tenia representació (aquest any no hi havia cap equip júnior) només en Prebenjamins d’Iniciació no hi haurà cap equip als grups preferents de la segona fase.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023