El CP Congrés, a per una altra gesta a la pista de l’Alpicat

Després de tombar a casa al Taradell, aquest dissabte vol intentar-ho contra el segon classificat de Nacional Catalana

19/12/2015

Després de tombar a casa el CP Taradell, un dels principals favorits a l’ascens a Primera Nacional espanyola, el CP Congrés intentarà aquest dissabte repetir la gesta a la pista de l’HC Alpicat, segon classificat, en partit de la 14ª jornada de la Lliga de Primera Nacional Catalana (21.45 h).

L’empresa no serà fàcil perquè l’Alpicat només ha perdut un partit a la seva pista i el Congrés tindrà les baixes de Pau Mitjans, encara no recuperat d’una malaltia, i Martí Ferrer, que es va fer una lesió muscular a l’adductor d’una cama en un entrenament d’aquesta setmana. Però la bona línia que l’equip ha mostrat en els últims partits, especialment pel que fa a l’aspecte defensiu, i la pinya que sol fer el vestidor quan hi ha baixes obren una finestra a l’optimisme.

Una victòria a Alpicat acostaria al Congrés, que és setè amb 17 punts, al sisè classificat, el Noia Freixenet, que divendres va perdre sorprenentment a casa contra el Masquefa i en té 21.

Eliminatòries per a quatre equips de la base

El partit, l’últim de l’any abans del parèntesi nadalenc, coincidirà en un cap de setmana en el que quatre equips de base del club (el Juvenil A, els Benjamins A i B i el Prebenjamí A) lluitaran per classificar-se per les lligues preferents de la segona fase. Els que ho tenen més bé són el Prebenjamí A i el Benjamí A, que van guanyar els partits d’anada de les seves eliminatòries a les pistes del Monjos (0-3) i el Palau de Plegamans C (0-8) i juguen la tornada a casa aquest dissabte per la tarda. El Juvenil A jugarà els dos partits de la seva eliminatòria aquest cap de setmana (dissabte a casa contra el Casal l’Espluga i diumenge la tornada fora) i el Benjamí B ho té pràcticament impossible diumenge a la pista del Vilanova A, un dels millors equips de la categoria, que ja va guanyar a l’anada per 0-10. Recordem que l’anterior cap de setmana ja es van classificar l’Aleví A, l’Aleví B i l’INfantil A.

El cap de setmana es completarà amb l’últim partit de la primera fase de l’Iniciació A a casa contra el Sant Cugat D i els del Consell de l’Esport Escolar del Prebenjamí B i l’Escola, també a casa contra el Laietà i l’Horta A.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023