El dimecres 23 torna el Torneig 3×3 Congrés!

Amb dues categories (Prebenjamins-Benjamins i Alevins-Infantils) i aprofitant l’inici de les vacances escolars

17/12/2015

Per tancar aquest any 2015, i donat l’èxit de l’anterior edició, l’Àrea Esportiva de la secció d’hoquei del Club Patí Congrés s’ha animat a repetir el proper dimecres dia 23 de desembre, en el que comencen les vacances escolars, el II Torneig 3×3…Congrés!, aquesta vegada amb dues categories (Prebenjamins-Benjamins i Alevins-Infantils) per tal que més jugadors del nostre club hi puguin participar.

Us animem a participar en aquest torneig social i a gaudir d’un dia d’hoquei diferent en el què volem és que tots ens ho passem d’allò més bé.

Informació del torneig

• Cel·lebració: Dimecres dia 23 de desembre per la tarda.
• Dues categories: Prebenjamins – Benjamins // Alevins – Infantils.
• Els equips seran de 3 jugadors i 1 porter.
• Els equips els conformaran els coordinadors per tal de garantir la màxima igualtat.
• Els 4 jugadors seran en principi de la nostra entitat, excepte que per tal de necessitat calgui proposar-ne algun d’algun altre club.
• Els partits seran de 10 minuts correguts.
• Inscripcions: 1. Comuniqueu-ho al vostre entrenador, delegat o algun dels coordinadors. 2. També ho podeu fer per mail a toniventuraserna@gmail.com o per whatsapp a l’Oriol Palomeras al 690316290 3. La data màxima per comunicar la inscripció és el diumenge 20 de desembre. Els horaris es donaran a conèixer una vegada tinguem confeccionats tots els equips.

Es tracta de fer un dia de club, pel que està pensat fomentar que hi participeu el màxim de nois i noies. No us ho penseu i apunteu-vos-hi!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023