L’Infantil A, l’Infantil B i l’Aleví A es classifiquen per Preferent i el Prebenjamí A i el Benjamí A dónen un pas important.

Aquest ha estat un bon cap de setmana pel nostre club perquè, al marge de les importants victòries dels dos equips sèniors (el de Nacional Catalana per 2-1 contra el Taradell i el de Segona Catalana per 7-4 contra el Vilassar), l’Infantil A, l’Infantil B i l’Aleví A s’han classificat pels grups de Preferent de la segona fasedel Campionat de Catalunya i el Prebenjamí A i el Benjamí A han donat un pas important guanyant amb claredat els partits d’anada de les seves eliminatòries del Campionat Territorial de Barcelona.

RESULTATS CAP DE SETMANA 11-12-13 desembre 2015

Crònica del CP Congrés-CP Taradell de Nacional Catalana
http://cpcongres-hoquei.cat/ca/esports/hoquei/blog/el-cp-congres-sotmet-el-cp-taradell-en-un-gran-partit-2-1/8124.html

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari