Bon cap de setmana dels nostres equips base a les eliminatòries

L’Infantil A, l’Infantil B i l’Aleví A es classifiquen per Preferent i el Prebenjamí A i el Benjamí A dónen un pas important.

Aquest ha estat un bon cap de setmana pel nostre club perquè, al marge de les importants victòries dels dos equips sèniors (el de Nacional Catalana per 2-1 contra el Taradell i el de Segona Catalana per 7-4 contra el Vilassar), l’Infantil A, l’Infantil B i l’Aleví A s’han classificat pels grups de Preferent de la segona fasedel Campionat de Catalunya i el Prebenjamí A i el Benjamí A han donat un pas important guanyant amb claredat els partits d’anada de les seves eliminatòries del Campionat Territorial de Barcelona.

RESULTATS CAP DE SETMANA 11-12-13 desembre 2015

Crònica del CP Congrés-CP Taradell de Nacional Catalana
http://cpcongres-hoquei.cat/ca/esports/hoquei/blog/el-cp-congres-sotmet-el-cp-taradell-en-un-gran-partit-2-1/8124.html

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023