El CP Congrés vol fer-se fort a casa contra el CP Taradell

Un dels millors equips de Nacional Catalana visita aquest dissabte la Cristina Clota (17.00 h).

El Club Patí Congrés reb aquest dissabte el Club Patí Taradell a la Pista Coberta Cristina Clota (17.00 h) en un interessant partit de la 13a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana. El Taradell, un dels principals candidats a pujar a Primera Nacional espanyola, és un dels millors equips de la categoria i un rival contra el que el Congrés sempre acostuma a fer-ho bé.

El Taradell, que té en les seves files dos reconeguts ex jugadors d’OK Lliga com Marçal Casadevall i Miquel Masoliver, aquest últim campió de tot amb el Barça i la selecció espanyola, i un tècnic de prestigi com Pep Rifà, arriba a la Cristina Clota com a tercer classificat a dos punts del líder amb vuit victòries i tres derrotes. Amb 24 punts, a dos del Tona i a un de l’Alpicat, el seu objectiu és guanyar i aprofitar un entrebanc dels seus rivals per posar-se líder i pràcticament assegurar la seva classificació per a la Copa Generalitat, que jugaran els quatre primers al final de la primera volta.

El Congrés, que ve de perdre a la pista del Noia, on va acabar una ratxa de quatre partits invicte, és provisionalment vuitè amb 14 punts i vol fer valer el factor pista per a fer-se fort a casa i no deixar escapar més punts. La temporada passada el Taradell va guanyar per 2-4 a la Cristina Clota a la segona volta, però a la primera el Congrés l’havia sorprès a casa seva (2-3).

Després del partit del sènior de Nacional Catalana, el de Segona Catalana jugarà contra el Vilassar HC (19.00 h). El Congrés, que la passada jornada va empatar a la pista del Prat i és tercer amb 26 punts, a dos del Ripollet i un del Palau de Plegamans amb un partit més, reb un equip que és nové amb 15 i que la setmana anterior va perdre a casa contra el Cerdanyola.

ELIMINATÒRIES DE LA BASE

El cap de setmana també és important per als equips de base que juguen les eliminatòries per a classificarse pels grups de preferent dels Campionats de Catalunya i de Barcelona. Un d’ells, l’Infantil B, ja va jugar l’anada divendres i va guanyar per 1-4 al Cerdanyola B i diumenge pel matí haurà de rematar la feina a casa. L’Infantil A i l’Aleví A, que aquest dissabte juguen l’anada a Montbui i Barberà, també decidiran diumenge a casa la classificació, mentre el Prebenjamí A, el Benjamí A i el Benjamí B només juguen l’anada aquesta setmana. El Prebenjamí A aquest dissabte a la pista del Monjos, el Benjamí A a la del Palau de Plegamans C i el Benjamí B diumenge a casa

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023