Un dels millors equips de Nacional Catalana visita aquest dissabte la Cristina Clota (17.00 h).

El Club Patí Congrés reb aquest dissabte el Club Patí Taradell a la Pista Coberta Cristina Clota (17.00 h) en un interessant partit de la 13a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana. El Taradell, un dels principals candidats a pujar a Primera Nacional espanyola, és un dels millors equips de la categoria i un rival contra el que el Congrés sempre acostuma a fer-ho bé.

El Taradell, que té en les seves files dos reconeguts ex jugadors d’OK Lliga com Marçal Casadevall i Miquel Masoliver, aquest últim campió de tot amb el Barça i la selecció espanyola, i un tècnic de prestigi com Pep Rifà, arriba a la Cristina Clota com a tercer classificat a dos punts del líder amb vuit victòries i tres derrotes. Amb 24 punts, a dos del Tona i a un de l’Alpicat, el seu objectiu és guanyar i aprofitar un entrebanc dels seus rivals per posar-se líder i pràcticament assegurar la seva classificació per a la Copa Generalitat, que jugaran els quatre primers al final de la primera volta.

El Congrés, que ve de perdre a la pista del Noia, on va acabar una ratxa de quatre partits invicte, és provisionalment vuitè amb 14 punts i vol fer valer el factor pista per a fer-se fort a casa i no deixar escapar més punts. La temporada passada el Taradell va guanyar per 2-4 a la Cristina Clota a la segona volta, però a la primera el Congrés l’havia sorprès a casa seva (2-3).

Després del partit del sènior de Nacional Catalana, el de Segona Catalana jugarà contra el Vilassar HC (19.00 h). El Congrés, que la passada jornada va empatar a la pista del Prat i és tercer amb 26 punts, a dos del Ripollet i un del Palau de Plegamans amb un partit més, reb un equip que és nové amb 15 i que la setmana anterior va perdre a casa contra el Cerdanyola.

ELIMINATÒRIES DE LA BASE

El cap de setmana també és important per als equips de base que juguen les eliminatòries per a classificarse pels grups de preferent dels Campionats de Catalunya i de Barcelona. Un d’ells, l’Infantil B, ja va jugar l’anada divendres i va guanyar per 1-4 al Cerdanyola B i diumenge pel matí haurà de rematar la feina a casa. L’Infantil A i l’Aleví A, que aquest dissabte juguen l’anada a Montbui i Barberà, també decidiran diumenge a casa la classificació, mentre el Prebenjamí A, el Benjamí A i el Benjamí B només juguen l’anada aquesta setmana. El Prebenjamí A aquest dissabte a la pista del Monjos, el Benjamí A a la del Palau de Plegamans C i el Benjamí B diumenge a casa

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari