Dura derrota del CP Congrés a la pista de l’Alpicat (10-2)

Feia prop de dos anys que l’equip sènior de Nacional Catalana no perdia per una diferència tan àmplia

20/12/2015

El Club Patí Congrés va patir aquest dissabte una dura derrota a la pista de l’Alpicat, segon classificat, on va perdre per 10-2 el partit de la 14a jornada de Primera Nacional Catalana en el que va tenir les baixes per lesió i malaltia de Martí Ferrer i Pau Mitjans. Després d’aquesta derrota, la més àmplia des del 9-1 encaixat l’1 de març de 2013 a la 20a jornada de lliga a la pista del Tona, el Congrés és ara vuitè a la classificació amb 17 punts, a 12 del líder, que precisament és el mateix equip osonenc.

La primera part va acabar 5 a 2 a favor de l’Alpicat, que es va avançar per 2-0 i, malgrat que l’Oriol Palomeras va fer el 2-1, va tornar a anar-se’n en el marcador fins al 4-1. Encara que Marc Aubets va marcar el 4-2 i el Congrés va tenir ocasions per fer el 4-3, entre elles dos pals, a dos minuts del descans va arribar el 5-2 per l’Alpicat.

A la segona part, però, l’equip groc-i-negre es va obrir per a intentar remuntar i l’Alpicat va arribar molts cops a la porteria defensada per l’Àlex López, que no poder evitar que els gols anessin caient un darrere de l’altre. El correctiu final podia haver estat encara més ampli perquè el Congrés va fallar un penal i una directa, però l’equip lleidatà en va tenir quatre al seu favor, totes salvades per l’Àlex López.

A la propera jornada, que es jugarà el 9 de gener després del parèntesi nadalenc, el CP Congrés rebrà a casa el CP Roda en l’últim partit de la primera volta.

Fitxa tècnica

HC Alpicat, 10 (5 i 5): Juan José Ariza, Miquel Serret, Martí Dalmases, Joan Ramon Serret, Mats Zilken, Àngel Castells, Javier Ariza i Ricard Casals (ps)

CP Congrés, 2 (2 i 0): Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets, Oriol Palomeras (1), David Mirabet, Marc Calvache, Oriol Morell, Yeray Cebrian i Bernat Montseny (ps)

Àrbitre: S. Roura. Targetes blaves a Oriol Morell i August de Nòbregas

DOS EQUIPS MÉS DE BASE CLASSIFICATSPel que respecta a la base, el Benjamí A i el Prebenjamí A es van classificar aquest dissabte pels grups de preferent de les seves categories després de guanyar els partits de tornada de les eliminatòries per 10-1 i 3-0, respectivament. El Juvenil A, per la seva part, es va imposar per 6-0 al Casal l’Espluga en l’anada de l’eliminatòria d’aquesta categoria, una bona renda per la tornada d’aquest diumenge que permet ser optimistes de cara a la classificació de l’equip pels grups de preferent. I l’Iniciació A va tancar la primera fase del seu campionat amb una victòria per 3-0 sobre el Sant Cugat D.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023