El sènior del CP Congrés visita aquest diumenge al Noia Freixenet (12.30 h)

El nostre equip de Nacional Catalana porta quatre jornades sense perdre i dues victòries consecutives.

Amb un bagatge de dues victòries consecutives i quatre jornades seguides sense perdre, el primer equip del Club Patí Congrés visita aquest diumenge el Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia per enfrontar-se al Noia Freixenet en partit de la 12a jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana (12.30 h).

Després de jugar-se entre divendres i dissabte tots els altres partits de la jornada, el Congrés és setè encapçalant un grup de quatre equips amb 14 punts, a tres del seu rival, que és sisè i està enganxat al grupet de cinc equips que lluiten per acabar entre els quatre primers al final de la primera volta i jugar la Copa Generalitat.

Com tots els clubs que tenen un equip a l’OK Lliga, el Noia practica un hoquei de qualitat i és un equip molt fort a la seva pista, però el Congrés acostuma a jugar millor quan ho fa contra aquests tipus de rivals i arriba al partit amb la moral alta. La temporada passada, en l’últim precedent entre els dos equips, el Noia es va imposar per un ajustat 5-4 en un partit molt calent.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023