Congrés-Sant Just, un bon partit de Nacional Catalana a la Pista Coberta Cristina Clota

Abans de començar (dissabte a les 18.30 h) es llegirà un manifest institucional contra la violència de gènere.

Després que els Veterans B obrissin la setmana guanyant dimecres per 7-6 a La Garriga i mantenint la seva imbatibilitat, aquest cap de setmana altres 14 equips del Club Patí Congrés juguen partits oficials, set dels quals seran aquest dissabte a casa. El més important de tots serà el que enfrontarà al primer equip de Nacional Catalana contra el HC Sant Just (18.30 h), abans de començar el qual la presidenta del nostre club llegirà un manifest contra la violència de gènere.

Una vegada trencada la ratxa de set partits sense guanyar després de derrotar amb autoritat el Caldes a domicili (3-7), el primer equip del club aspira la seva segona victòria consecutiva, que seria la tercera del campionat després de la que va obtenir a la  jornada inicial contra el Folgueroles (6-3).

El Sant Just arriba a la Pista Coberta Cristina Clota en la setena posició amb 14 punts, tres més que el Congrés, producte de quatre victòries, dos empats i tres derrotes. El Sant Just va tenir un bon inici de lliga i va arribar a anar tercer després de la sisena jornada, però ara en fa tres que no guanya després d’empatar a casa contra el Noia, perdre a Taradell i tornar a caure a la seva pista contra el líder Alpicat.

Abans del de Nacional Catalana jugarà l’equip de Segona Catalana contra el Laietà (17.00 h), que es el cuer del grup A i no ha sumat cap punt en nou partits. El Congrés, que es provisionalment segon amb 22 punts a 2 del líder Ripollet, vol mantenir la línia de la seva darrera victòria a Palau de Plegamans, on va trencar una ratxa de dos partits sense guanyar.

Cinc partits de base pel matí

La jornada a casa es completa amb cinc partits més pel matí i l’obrirà a les 9.15 hores el que jugarà el Prebenjamí d’Iniciació B que juga la lliga del Consell, el seguirà l’Aleví B contra l’Sferic A (10.15 h), l’Infantil A contra el Vilassar A (11.30 h), el Juvenil A contra el Mollet (12.45 h) i el de l’Escola que juga la lliga del Consell contra el Claret A. I encara n’hi haurà un d’amistós diumenge (10.30 h) entre el Benjamí A, que aquesta setmana descansa, i el Manlleu A.

Fora de casa hi haurà vuit partits més, sis dissabte i un diumenge. Curiosament el Prebenjamí A i el B jugaran tots dos a Vilanova pel matí i el Benjamí B i l’Aleví C ho faran per la tarda a Horta. El Benjamí B i l’Aleví C són precisament els dos equips que es juguen entrar a l’eliminatòria per a jugar als grups de preferent a la segona fase, cosa que ja han assolit matemàticament sis equips: el Prebenjamí A, el Benjamí A, l’Aleví A i l’Infantil A com a primers de grup, i l’Infantil B i el Juvenil A com a tercers.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023