Sis equips de la base, matemàticament classificats per a les eliminatòries

Quatre d’ells són líders dels seus grups sense haver perdut cap partit.

Amb 10 victòries i 5 derrotes en 15 partits, els equips del nostre club van protagonitzar una altra bona setmana, ja que van guanyar els dos sèniors i quan és a punt d’acabar la primera fase de les competicions d’hoquei base, ja tenim a sis equips classificats per a les eliminatòries d’accés als grups de preferent de la segona fase del Campionat de Catalunya o el Campionat Territorial de Barcelona. Quatre d’ells (el Prebenjamí A, el Benjamí A, l’Aleví A i l’Infantil A) van guanyar els seus partits amb solvència i a una jornada del final són líders invictes dels seus grups i tenen ja assegurat el primer lloc, mentre l’Infantil B, que també va guanyar, i el Juvenil A, malgrat perdre a la pista del Manlleu B, també estan matemàticament classificats com a tercers.

Pel que fa als dos equips sèniors, després d’una mala ratxa van redreçar la seva trajectòria amb dues victòries balsàmiques a domicili. El de Primera Nacional Catalana, que portava cinc empats i dues derrotes consecutives i no guanyava des de la primera jornada, es va imposar per 3-7 a la pista del Caldes i va escalar fins a la vuitena posició provisional a 11 punts del líder, el HC Alpicat, i a 8 del GEiEG, quart classificat amb un partit més i equip que marca l’accés a jugar la Copa Generalitat al final de la primera volta, per a la que queden cinc jornades. En la propera, el dissabte dia 28, rebrà a casa al Sant Just (18.30 h).

I el de Segona Catalana, que havia patit dues derrotes consecutives que l’havien fet caure del liderat fins al tercer lloc -una a Ripollet i l’altra a casa contra el Mollet-, va guanyar per 1-4 a la pista del Palau de Plegamans i ara és provisionalment segon del grup A amb 22 punts, encara que ha jugat un partit més que el Ripollet, primer amb 24, i el propi Palau de Plegamans, tercer amb 21. El seu proper partit serà dissabte a casa contra el Laietà a les 17.00 h.Aquests són tots els resultats de la setmana passada:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023