Renovat el nostre acord de patrocini amb Caprabo

El Club Patí Congrés seguirà gaudint d’uns ingressos extres per mitjà del programa CapraboSport.

Deu mesos després d’haver-lo signat, el Club Patí Congrés ha renovat aquesta setmana el seu acord de patrocini amb la cadena de supermercats Caprabo per mitjà del seu Programa CapraboSport. La bona acollida que l’acord ha tingut entre els nostres socis i els seus familiars ha aportat uns ingressos importants per al club i Caprabo ens ha ofert l’opció de renovar-l’ho. 

La renovació de l’acord de patrocini amb CapraboSport ens oferirà la possibilitat de millorar les nostres condicions, que fins ara podien arribar a aportar-nos el 4% de totes les compres fetes per les targetes registrades pel club. Des del CP Congrés estem molt contents i satisfets de com ha funcionat aquest acord, ja que en aquests moments hi ha molts clubs esportius en llista d´espera per a poder entrar en el programa CapraboSport, per mitjà del qual ajuda econòmicament als clubs esportius amateurs.

Per mitja de CapraboSport, aquesta empresa es compromet a donar el 4% de totes les compres que facin a les seves botigues o a internet totes les famílies del Club Patí Congrés subscrites al programa. Aquest 4% és pel club sense que al propietari de la tarjeta li impliqui cap pèrdua de beneficis i avantatges a nivell personal. 

Per a poder participar al programa i generar aquest 4% de totes les nostres compres pel club, cal tenir la tarjeta client de Caprabo (El Meu Club Caprabo) o demanar-la a qualsevol botiga d’aquesta cadena. Cada soci del club pot inscriure fins a dos familiars més perquè recolzin aquesta iniciativa de patrocini, que també han de tenir la targeta client.

Una vegada tingueu la tarjeta client de Caprabo, per a accedir al programa cal omplir i signar un formulari amb les vostres dades o les dels vostres familiars que us donaran a la secretaria o a la consergeria del club.

Animeu-vos tots, que és molt fàcil i el club en surt guanyant.

1, 2, 3… Congrés!!!

En aquest enllaç teniu més informació 

Fulletó explicatiu CapraboSport 2015 (2).pdf

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023